Snö staden

Om det inte vore för den här underbara snön som har intagit Stockholm, så skulle jag ha på mig detta imorgon.

och kanske se ut som hon gör imorgon också...hon är otroligt vacker!

Godnatt!

Walking to Oslo

<3 kärlek
<3 kärlek

Inatt bär det av. På något sätt ska jag ta mig till T-Centralen till och med klockan 4 inatt och inga tunelbanor går.

Anledningen till att jag ska till City Terminalen...Jag ska till Oslo och få träffa min Prins.
ååh så jag längtar, att inte alltid vara med varandra tär på längtan. äntligen ska jag få gosa in mig i hans armar och få känna hans kropp emot min.

Jag har längtat så länge.

Juletid



ÅÅhh vad jag längtar!!! Jag längtar jag längtar till jul. Jag älskar jul. Och Lucia! Lucia är helt underbart, att vakna upp på morgonen och höra hur mamma har satt på lucia musik och sitter där med lussebullar. Stämningen är helt oslagbar.

Jag ska nog pallra mig till julmarknaden i Gamla Stan någon gång i veckan. att gå dit och äta brända mandlar och att köpa onödiga trähantverk- sånt är livet.

Önskelistan är redan skriven och jag hoppas att tomten får den i tid till jul!
Allra högst upp står en Keyboard eller ett stämt piano. x)


Life can be wierd...väldigt wierd


källa

Idag har jag haft en kostig dag. Nu sitter jag äntligen och pratar med prinsen min tillslut i alla fall, så då känns allt alltid lite bättre.

De här kläderna på bilden är så snygga, speciellt hon till höger, I love it!
Det är som en blandning av "walk of Shame" och "uppstyrt kvälls formellt". Precis vad jag gillar.

SharkWater

Jag såg precis en dokumentär som heter SharkWater. helt fantastisk och brutal. Dokumentären skildrar hajarna som offer och oss människor som brutala mördare. Med all rätt.

I asien fångas flera tusen hajar varje dag, varje timme, för att skära bort dess fenor och sedan slänga kropparna tillbaka i havet där hajarna förblöder till döds utan att kunna röra sig ur fläcken liggandes på botten utan sina fenor. Allt detta görs så att tjuvjägarna kan tjäna grova pengar. Hajfenor genererar mest pengar i världen efter narkotikaindustin,detta genom att sälja fenorna till restauranter för att de skall kunna tillverka en speciell soppa som är mycket lyxig och exklusiv. Själva Hajfenan smakar ingenting utan bidrar endast till konsistens och status.

Om hajarna dör ut kommer vi också göra det.

Fina djur.Majoriteten av jordens syre kommer ifrån havet och om hajarna dör ut rubbas hela havets ekosystem så mycket att havets hela natur kommer att ändras drastiskt och förändras till någt onaturligt.

Faan va läskigt det är.

RSS 2.0